Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیتزا را می‌توان براحتی بر روی اجاق گاز و بدن فر نیز تهیه نمود. این کار نیازمند خمیری مناسب برای پخت ترد و نرم می‌باشد. مواد روی پیتزا با توجه به ذائقه شما و طبخ انواع پیتزا می‌تواند تغییر نماید.

 


مواد لازم
خمیر مخصوص پیتزا تابه‌ای (بدون نیاز به فر)
۲
مواد اصلی
رب گوجه فرنگی
۳ قاشق غذا خوری
آرد
۲ لیوان
ماست‏
۱/۲ لیوان
تخم مرغ
۱ عدد
بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
روغن
۲ قاشق غذا خوری
نمک
به مقدار لازم


طرز تهیه
خمیر مخصوص پیتزا تابه‌ای (بدون نیاز به فر)
درجه سختی
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۳۰
دقیقه

ابتدا آرد را با مقداری نمک و بیکینگ پودر مخلوط کرده و بعد آن را ۲تا ۳مرتبه الک کنید تا کاملا هوا خورده و سبک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ماست را کاملا بزنید تا حالت روان پیدا کند. داخل کاسه‌ای آرد، ماست، تخم مرغ، و روغن را بریزید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید سپس روی آن را با پارچه‌ای مرطوب پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید.

پس از این مدت زمان سطح کار را کمی آرد بپاشید و خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را خوب پهن و نازک کنید.

خمیر را داخل تابه‌ای که کمی چرب شده بیندازید و اضافه آن را جدا کنید. رب گوجه فرنگی را در کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود،

سپس آن را روی خمیر مالیده و نیم ساعت صبر کنید و بعد هر نوع مایه پیتزا که دوست دارید روی خمیر بریزید و رویش را با پنیر پیتزا و آویشن بپوشانید.

تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید، حدود ۱۵ تا۲۰ دقیقه صبر کنید تا زیر خمیر طلایی شده و پنیر‌ها آب شوند سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.

سایر نکات

۱) در صورتی که میخواهید این خمیر را در فر طبخ کنید آن را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
۲) در صورت تمایل مقداری زعفران هم به خمیر اضافه کنید.
۳) بهتر است در ۱۰ دقیقه ابتدای پخت روی ظرف دمکنی قرار دهید.
۴) اصلا نیازی نیست تابه را خیلی چرب کنید مختصر روغن برای چرب شدن کافی است.
۵) خواهشا از ماست خامه‌ای سون استفاده نکنید! این ماست برای استفاده در غذا اصلا مناسب نیست!

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش آشپزی آشپزی ایرانی آشپزی خانگی تابه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۶۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم

آفتاب‌‌نیوز :

برای اکثر بزرگسالان، مصرف حداقل 1000 میلی گرم کلسیم در روز توصیه می شود، اگرچه گروه های خاصی از جمله نوجوانان، زنان یائسه و افراد مسن تر به مقدار بیشتری نیاز دارند. محصولات لبنی مانند شیر، پنیر و ماست سرشار از کلسیم هستند، اما منابع دیگری نیز وجود دارند.

 دانه‌ها

دانه ها از جمله کنجد، تخم کرفس و دانه های چیا و خشخاش از غنی ترین منابع کلسیم هستند. دانه ها همچنین پروتئین و چربی های سالم را تامین می کنند. به عنوان مثال، دانه های چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 گیاهی هستند. دانه های کنجد نیز علاوه بر کلسیم، حاوی سایر مواد معدنی از جمله مس، آهن و منگنز است.

پنیر

بیشتر پنیرها منابع عالی کلسیم و پروتئین هستند. بدن کلسیم موجود در محصولات لبنی را راحت تر از منابع گیاهی جذب می کند. علاوه بر این، پنیرهای کهنه و سفت به طور طبیعی دارای لاکتوز کمی هستند و هضم آنها برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز آسان‌ تر است. یک بررسی نشان می دهد که افزایش مصرف لبنیات ممکن است با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط باشد. بررسی دیگری نشان داد که مصرف منظم شیر و ماست با کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک مرتبط است. با این حال، پنیر پرچرب می تواند دارای چربی اشباع و کالری بالایی باشد. همچنین برخی از پنیرها حاوی مقادیر زیادی سدیم هستند که مصرف آن ها را محدود می کند.

ماست

ماست از غنی ترین منابع کلسیم است. بسیاری از انواع ماست غنی از پروبیوتیک ها -انواعی از باکتری های مفید که می توانند به افزایش جذب مواد مغذی و بهبود عملکرد و ارتقا سلامت بدن از جمله سیستم ایمنی، دستگاه گوارش و قلب کمک کنند- می باشند. یک فنجان ماست حاوی کلسیم و مقدار زیادی فسفر، پتاسیم و ویتامین های B2 و B12 است. ماست های کم چرب اغلب حاوی کلسیم بیشتری هستند. اگرچه ماست یونانی منبع خوبی برای پروتئین است، نسبت به ماست معمولی کلسیم کمتری دارد. علاوه بر این برخی تحقیقات نشان می دهند که مصرف منظم ماست با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 مرتبط است.

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده به لطف استخوان های خوراکی خود از غنی ترین منابع کلسیم هستند. این ماهی های چرب همچنین پروتئین با کیفیت بالا و اسیدهای چرب امگا 3 را فراهم می کنند که می توانند از سلامت قلب، مغز و پوست حمایت کنند. در حالی که غذاهای دریایی ممکن است حاوی جیوه باشند، ماهی های کوچکتر مانند ساردین میزان کمی جیوه دارند. علاوه بر این، ساردین و سالمون هر دو دارای سطوح بالایی از سلنیوم هستند که می تواند از مسمومیت با جیوه جلوگیری کند.

لوبیا و عدس

لوبیا و عدس سرشار از فیبر، پروتئین و ریزمغذی ‌ها از جمله آهن، روی، فولات، منیزیم و پتاسیم هستند. برخی از انواع لوبیا مثل لوبیا سفید حاوی مقادیر مناسبی کلسیم نیز می باشند. سایر انواع لوبیا و عدس دارای مقدار کمتری کلسیم هستند. تحقیقات نشان می دهند که مصرف لوبیا می تواند به کاهش سطوح کلسترول بد (LDL) کمک کند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه ساده و خوشمزه
  • موزه قجری در کاخ مخصوص
  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)
  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • چهل و شش بازی بدون شکست: پادشاه شکست نمی‌خورد
  • تداوم شکست‌ناپذیری تیم آلونسو با فرار از شکست خانگی
  • چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟